Arici ( din resturi de tort)

de Dorothea in Torturi, 4 Sep 2010 | 7482 vizualizari

 

Aici am ceva gustos, daca va ramine ceva cind ati taiat de la torturi sau aveti piscoturi sau chec.

 

INGREDIENTE

  • -resturi sfaramate
  • -ciocolata neagra sau alba
  • -aroma sau chiar rom /daca mananca copiii lapte sau suc
  • -cca. 4 linguri de cacao (praf) / pentru copii kaba
  • -streusel de ciocolata/decoratie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arici ( din resturi de tort):

Se sfarima resturile ( chec, piscoturi, resturi de la tort) intr-un vas. Se pune cacaao si aroma de rom. Se amesteca bine. Trebuie sa fie consistenta bine legata, dar nu uda!!  Daca e prea uscat, poti pune putin suc de portocale sau de mere.

Din "amestecatura"  faci o minge mica si faci si un nas pentru arici.

Ciocolata se pune intr-un vas la baine marine. Cand ciocolata este topita, faci proba pe buze.Daca ti se pare la buza fierbinte, mai astepti, pane ciocolata este mai rece.

Dupa aia pui ciocolata pe arici, astepti un pic, decorezi si gata.

Mult succes!!

TIPS-URI

1

Poti sa ingheti resturile tale de tort si cind ai nevoie le folosesti

2

La frigider aricii vor tine cca 3 zile

3

Ca ciocolata sa fie luciosa pui un pic de margarina de nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Arici ( din resturi de tort)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de branza si jeleu din vin rosu