Aripi de curcan cu legume, la cuptor

de mihasara in Curcan, 13 Oct 2015 | 5671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 2 aripi de curcan
    • 6 morcovi mai mici sau 3 mai mari
    • 100g telina
    • sare
    • piper
    • cimbru
    • 1 punga pentru friptura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan cu legume, la cuptor:

  1. Spalam foarte bine aripile de curcan, le taiem in doua, pentru a incapea in punga.
  2. Curatam morcovii si telina si le punem peste carne.
  3. Condimentam carnea si legumele si le bagam in punga.
  4. Legam punga si o aseazam intr-o tava.
  5. O intepam in maxim doua locuri sau deloc.
  6. Bagam tava in cuptorul incalzit la 180-190 de grade si lasam mimim 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu carne de curcan, la cuptor