Aripi de curcan la cuptor

de MIUTA in Curcan, 23 Oct 2013 | 16845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 aripi de curcan
  • 2-3 catei de usturoi
  • 5 linguri pasta de ardei kapia
  • o ceapa mica
  • o lingura pasta de rosii
  • sare,piper,boia iute
  • cimbru
  • 200 ml vin alb
  • 4-5 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan la cuptor:

Am curatat aripile de curcan foarte bine.Le-am condimentat cu sare,piper si putina boia iute.Intr-un vas am calit ceapa tocata fin,am adaugat pasta de ardei,pasta de rosii,usturoiul pisat,condimente si vinul alb.Am turnat intr-o tava emailata sosul si am pus in sos aripile de curcan.Am pus cu o lingura sos si peste aripi.Le-am dat la cuptor la foc moderat o ora intorcand carnea din cand in cand de pe o parte pe alta.Eu am adaugat si putina apa.Am marit temperatura si am mai lasat inca o jumatate de ora sa se rumeneasca frumos.

Se servesc cu garnitura de orez,cartofi,cus cus sau legume.

Noi am servit alaturi de piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de curcan tandoori-reteta de inspiratie indiana