Aripi de pui la gratar

de COSTEO in Pui, 23 Iul 2013 | 4110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg aripi

pentru marinat

  • 1 l vin alb
  • condimente granulate
  • cimbru
  • usturoi
  • rozmarin
  • suc rosii
  • sare
  • piper negru si rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui la gratar:

Aripile se curata,se spala,si se cresteaza foarte bine,ca sa se faca bine pe gratar.Se pun la bait timp de 8-10 ore la frigider.

Prepararea baitul:

Intr-un vas, punem sare,piper,cimbru,condimente granulate,rozmarin,usturoi pisat si 20 ml suc rosii,1 litru de vin alb si amestecam foarte bine,apoi punem aripile in bait,una cate una,acoperin vasul si dam totul la frigider,in intervalul de timp mentionat,se intorc in bait pentru ca ele sa fie marinate bine.Dupa au stat la marinat 8-10 ore se pun pe gratar ,pe ambele parti,din cand in cand le mai stropim cu bere.Dupa ce se fac la gratar se pun intru-n vas acoperit pentru a se mentine calde pana se servesc.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]