Aripioare crocante

de katty in Pui, 31 Mar 2018 | 6549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de pui
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2-3 linguri ulei
  • salvie uscata
  • usturoi pudra
  • 1-2 linguri iaurt
  • fulgi de porumb
  • chilli
  • 2 oua
  • 2 linguri faina alba
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Curatam aripile de eventualele resturi, taiem vafurile, le taiem in jumatate, le spalam bine si le scurgem. Le asezam intr-un castron. Punem peste ele sare, piper, salvia, usturoiul, chili, iaurtul si le amestecam bine. Acoperim vasul si il dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Pregatim 3 castroane. In unul batem ouale cu sare si piper, in unul punem faina, iar in ultimul fulgii de porumb sfaramati amestecati cu chilli. Dam aripile prin faina, prin ou, apoi prin fulgii de porumb. Asezam aripile intr-o tava pe hartie de copt. Stropim aripioarele cu ulei si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumemesc frumos.

Servim aripioarele cu sos de usturoi,sos de rosii sau salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante marinate, cu sos