Aripioare de pui crocante

de MotanLaOale in Pui, 8 Mai 2012 | 16375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • 100g faina
  • 100g pesmet
  • 100g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui crocante:

Aripioarele se taie in doua, se curata si se spala foarte bine.

Se usuca cu hartie absorbanta.

Intr-un castron se pun 50g faina si se amesteca cu praful de copt.

In alt castron se bat ouale si se pune sare si piper.

In al treilea castron si amesteca pesmetul, fulgii de porumb sfaramati (la robot), restul de faina, boiaua si putina sare.

Aripile se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe sarvetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Noi le-am mancat cu mujdei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante in crusta crocanta