Aripioare de pui la cuptor cu piure

de cocolina in Pui, 17 Apr 2012 | 4861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg aripioare de pui
  • 8-10 bucati
  • 1 plic condimente pui
  • 1/2 lamaie
  • 1 ramura rozmarin verde
  • 150 ml ulei masline
  • Garnitura:
  • 4-5 cartofi mai mari
  • lapte
  • margarina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu piure:

Aripioarele se curata bine  se spala si se aseaza pe o farfurie mare.

Se condimenteaza si se ung cu ulei si se pun intr-o tava.

Dupa ce le-am pus in tava se stoarce o jumatate lamaie peste aripi,se pune ramura de rozmarin verde si se acopera cu hartie de aluminiu.

Se incalzeste cuptorul la 180 grade si se pune tava in mijloc.

Se lasa circa o jumate ora  dupa care dam focul la 130 grade si luam jos hartia de aluminiu.

Le mai lasam circa o jumate ora ca sa se rumeneasca putin si le scoatem de la cuptor.

Se pregateste garnitura:se curata cartofi se spala si se pun la fiert cu putina sare.

Dupa ce s-au fiert se scurg de apa se piseaza bine se adauga putina margarina,sare si se acompaneaza cu aripioarele.Merge bine si cu niste castraveti murati.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui la cuptor în vasul roman