Aripioare de pui lipicioase

de luminita20_2006 in Pui, 27 Iul 2011 | 5715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de pui
  • 150 ml vin
  • 3 linguri sos soia
  • 1 lingura zahar
  • usturoi
  • condimet picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui lipicioase:

Aripioarele de pui se curata se spala si se taie in trei , varfurile nu se pun. Se face o marinada din vin, sos soia, usturoi pisar, condiment picant si zahar. Se pun aripioare in marinada si se dau la rece cel putin 4 ore. Se incinge intr-o tigaie ulei , se pun aripioarele cu marinada si se lasa sa se faca cu capac pana cand scade marinada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui lipicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (12)

aziz 1

28.07.2011, 17:47

aha, aici erau aripelele

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:25

bune

adry88 1

11.08.2011, 21:34

o aripioara si pt mn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari