Aripioare dulci - picante

de luminita20_2006 in Pui, 8 Dec 2010 | 5306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aripioare pui(1 kg)
  • - sos picant
  • -sos soia
  • -sos worchester
  • -1 lingura zahar
  • -100ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare dulci - picante:

Se face un amestec din 2 linguri sos picant, 2 linguri sos soia si sos worchester, zahar si vin se pun aripioarele curatate si taiate in acest amestec si se lasa cel putin 3 or la macerat. Se dau la cuptor in acelas sos timp de 40 min la foc mediu( se mai intorc din cand in cand)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare dulci - picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]