Pentru aripioare:
Aripioarele se decongeleaza (daca este nevoie) si se usuca bine folosind prosoape din hartie. Se adauga in vasul slow cooker-ului.
Se amesteca sosul BBQ cu amidonul si se adauga peste aripioare. Se amesteca bine, se acopera cu capacul si se gatesc 3 ore la setarea high sau 6 ore la setarea low. Se transfera apoi intr-o tigaie fara ulei, la foc mediu, impreuna cu sosul din vas. Se gatesc pana cand sosul a devenit lipicios, iar arpioarele usor crocante. Se amesteca frecvent.
Broccoliul se desface in buchetele cat mai mici, iar cotoarele se toaca fin.
Se fierbe 60 de secunde in apa sarata, se scurge si se transfera pe prosoape de bucatarie.
Se amesteca toate ingredientele pentru dressing.
Se indeparteaza semintele rosiei si se taie julienne. Se adauga intr-un castron, impreuna cu broccoliul si chivesul tocat.
Se adauga branza Feta rupta in bucati, peste broccoli, impreuna cu dressingul obtinut anterior si se amesteca.
OPTIONAL: Se toaca baconul/kaizerul cuburi mici si se prajesc intr-o tigaie fara ulei, pana devin crocante, apoi se adauga in salata, iar grasimea din tigaie poate fi folosita la dressing.
Ceapa se taie rondele si se presara peste aripioare. Se servesc cu salata de broccoli.