Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mariaana in Pui, 22 Mai 2010 | 13037 vizualizari
bune si crocante
1
Bucataras incepator
Taguri: aripioare, retete Pui
se spala se condimenteaza aripioarele ,apoi se pun in ceaun in ulei ferbinte se prajesc pana sunt rumene dupa care se aseaza pe tava si se asezoneaza cu ce ai
de Constelatialeu 9
de Bunica 6
de naomy 1
de Miha 9
Julie 1
Super iese mancarea la ceaun! la foc afara! Si eu mai fac asa cand merg la soacra mea la tara. Nu se compara cu nimic facut la aragaz!
Roxana 1
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:53
ieri la 09:25
de RODIMUR 8
pe 26.08 la 22:51
pe 26.08 la 09:10
pe 25.08 la 08:16
5 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
simsim82 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
marianbobosea 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!