Aripioare picante

de izulika in Pui, 16 Oct 2013 | 28506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare de pui
  • 250 ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita delicat
  • 2 lingurite cimbru
  • 3-4 lingurite boia de ardei iute
  • sare (dupa gust)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante:

Aripioarele se spala cu apa rece,apoi se scurg bine de apa si se pun intr-o tava termorezistenta,peste ele se adauga uleiul,cimbru,boiaua,delicatul si sarea.Se unge bine fiecare aripioara cu acest amestec.La sfarsit se adauga vinul,si se da la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume Mexicane la cuptor cu aripioare