Baclava

de Valclaudia in Dulciuri, 15 Feb 2014 | 7666 vizualizari

COMENTARII (23)

Aurelia 07_07 1

15.02.2014, 17:03

Uuuuf si ce imi mai place !

Cris2711 1

15.02.2014, 17:04

Super ,super Clautot imi iau inima in dinti sa o fac si eu

Aurelia 07_07 1

15.02.2014, 17:08

Cris , eu dau nuca ! :-+

Aurelia 07_07 1

15.02.2014, 17:08

Valclaudia 1

15.02.2014, 17:11

Pana se apuca Cris de treaba, dau eu cate o portie! La cat de dulce e, cred ca ne-ajunge tava pentru toti bucatarasii

Cris2711 1

15.02.2014, 17:11

Clau deci intai la tine,apoi la mine)

Valclaudia 1

15.02.2014, 17:15

clar,Cris! V-astept cu drag

- Andreea - 1

15.02.2014, 17:25

O sa ma incumet sa fac si eu...candva

Bya Ralu 1

15.02.2014, 17:28

vreau si eu

simona72 1

15.02.2014, 17:29

Ehehei, chiar ai facut!! Daca nu asteptam musafiri ma prezentam la usa ta....

babi5 1

15.02.2014, 17:38

Constelatialeu 1

15.02.2014, 17:44

nadea68 1

15.02.2014, 17:55

papabundetot 1

15.02.2014, 17:57

no...nu am mancat niciodata...nu stiu de ce?!

Pushaa 1

15.02.2014, 17:59

yammmmm o bunatate!

Rocsi 1

15.02.2014, 19:48

MotanLaOale 1

15.02.2014, 20:14

buna buna

mihaelam90 1

15.02.2014, 20:54

Si la mine o portie!

mihaelar63 1

15.02.2014, 21:00

DAAAA

Corinuta 1

15.02.2014, 21:50

n-am facut da' e in plan, candva in viitor

RuxyRux 1

15.02.2014, 23:38

Wowwww! Pot servi doar una singura

mirela0911 1

16.02.2014, 10:00

Vai buna-i!

laura_n 1

16.02.2014, 13:58

o bunatatee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baclava