Bagheta umpluta

de katty in Ton, 30 Oct 2014 | 6111 vizualizari

 

Daca va intrebati ce ati mai putea lua la serviciu drept pachetel , poate va este pe plac aceasta idee . Mie personal imi place foarte mult .

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta alba sau neagra , dupa preferinta
  • 1 conserva de ton bucati
  • 1 conserva anghinare
  • 1/2 ardei rosu
  • o mana frunze de spanac tanar
  • cateva masline umplute cu ansoa
  • sare
  • piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Scurgem conserva de ton si o punem intr-un castron . Adaugam inimule de anghinare scurse , frunzele de spanac , ardeiul taiat fideluta , maslinele , sare si piper dupa gust . Amestecam usor .Taiem bagheta in 2-3 bucati, o taiem in lungime pe o parte si scoatem miezul .

Umplem  bagheta cu amestecul de ton si legume  .

Legam bagheta strans cu ata de bucatarie  si o dam la frigider pentru 2-3 ore .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan