Baghete

de ala_oancea in Piine, 27 Oct 2009 | 7033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina neagra
  • 300 ml apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare
  • boia, rozmarin macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete:

Se framanta un aluat din faina, drojdie, apa si sare. Se lasa la dospit, apoi se imparte in patru. Se intind foi dreptunghiulara, se presara boia sau rozmarin macinat pe intreaga suprafata, apoi se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt, se cresteaza si se ung cu putina apa. Se coc aprox 30 de minute la 180C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batoane cu mac si susan