Baghete impanate

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2011 | 4098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 baghete cu susan
  • 2 legaturi de leurda
  • 250 g mozzarella
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete impanate:

Se taie baghetele in patru, apoi se cresteaza pe lungime si se pun intr-o tava.Leurda se spala, se scurge si se taie fasii. Se scurge mozzarella si se taie felii sau se sfarama, apoi se amesteca cu leurda. Se condimenteaza cu sare si se umplu crestaturile din baghete cu aceasta compozitie. Se stropesc sau se ung baghetele cu ulei, apoi se dau la cuptor cca. 20-25 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete impanate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu salata de oua