Barcuta cu legume la cuptor

de ralu_river in Mancaruri de legume, 13 Noi 2012 | 3896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vanata mare
  • 1/2 ardei gras rosu
  • un morcov mare
  • o ceapa mica
  • 2 ciuperci champignon mar
  • vin alb
  • o lgt sos de soia
  • cascaval
  • ulei
  • sare
  • piper
  • Mirodenia
  • patrunjel tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcuta cu legume la cuptor:

Se spala vanata, se taie pe lungime in jumatate, se scobeste miezul, avand grija sa nu se rupa coaja, care se sareaza, se unge cu putin ulei si se da la cuptor, la 180 de grade, pentru 15 minute. 

In acest timp se toaca ceapa, morcovul si ardeiul, dupa care se calesc in putin ulei. Se taie cubulete mici miezul de vanata si se adauga in tigaie, impreuna cu ciupercile tocate marunt. Se stropeste totul cu vin alb si sos de soia si se lasa 15 minute pe foc mediu. Se adauga condimentele si patrunjelul tocat, se umplu cojile de vanata cu acest amestec, dupa care se rade cascaval deasupra si se dau la cuptor vreo 10 minute, pana se topeste cascavalul. 

Este un deliciu !

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcuta cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu dovlecei