Bastonașe de French Toast cu Scorțișoară

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 14 Feb 2015 | 3590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de pâine French Toast
  • 4 ouă
  • 200 ml smântână lichidă
  • 1 lingură zahăr
  • 2 lingurițe scorțișoară
  • 2 linguri zahăr vanilat
  • 4 linguri unt pentru prăjit
  • miere sau sirop de arțar
  • fructe de sezon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonașe de French Toast cu Scorțișoară:

Se folosește de obicei pâine mai veche de 1-2 zile. Pâinea French toast este ideala, dar se poate folosi și pâine normală, numai că pentru a obține aceste bastonașe trebuiesc îndepărtate multe margini. Fiecare felie se taie în 4 bastonașe. Într-un castron amestecăm cu un tel cele 4 ouă, smântâna, zahărul, scorțișoara și zahărul vanilat. Trecem prin acest amestec fiecare bucată de pâine și se așează pe un platou, una lângă alta fără a se suprapune. Încingem o tigaie, adăugăm 2 linguri de unt, iar când acesta s-a topit, adăugăm pe rând bastonașele una lângă alta fără a le lipi. Nu le îngrămădim pe toate într-o tigaie. Se gătesc până se rumenesc pe toate părțile. Se servesc imediat stropite cu miere sau sirop de arțar și cu fructe de sezon. În cazul meu au fost portocalele.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonașe de French Toast cu Scorțișoară" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu mere si scortisoara - de post