Batata Bi Kezbera

de Valclaudia in Mancaruri de post, 30 Noi 2014 | 6035 vizualizari

 

am preluat de la Andreea aceasta reteta. Sunt cartofi prajiti cu sos de usturoi si patrunjel. Grozavi de buni, au disparut repede din farfurii... Multumesc Andreea si LA MULTI ANI pentru azi! >:d

 

INGREDIENTE

  • 1 kg catofi
  • cca 150 ml ulei pentru prajit cartofii
  • 5-6 catei de usturoi
  • patrunjel verde (eu am avut doar congelat)
  • sare, piper, ienibahar macinat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batata Bi Kezbera:

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cubulete.

Ii clatim in mai multe ape, ii prajim apoi in baie de ulei si cand sunt rimeni ii scoatem intr-o strecuratoare din plastic.

Curatam usturoiul, il pisam impreuna cu patrunjelul, adaugam cca 50-70 ml apa rece.

Turman sosul de usturoi peste cartofi, adaugam sare, piper, ienibahar m,acinat dupa gust, amestecam totul foarte bine si servim cu muraturi.

Deliciosi pentru perioada postului...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batata Bi Kezbera" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batata bi kezbera