Batoane cu ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 16 Oct 2010 | 3905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • (1 cana=250 ml)
  • 1 cana zahar
  • 1,1/2 cana faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • vanilie
  • 100 g fulgi de ciocolata/ciocolata tocata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu ciocolata:

1. Zaharul se freaca cu oul pana se topeste,se adauga uleiul si la sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.Aluatul se imparte in doua si se intinde cu mana pe hartie de copt.

Se presara ciocolata tocata si se apasa putin cu mana.Se da la cuptor pana se rumenesc putin(aprox 10 min).Se lasa putin sa se raceasca si se taie benzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]