Batoane " mic dejun"

de RuxyRux in Prajituri, 23 Mar 2011 | 13457 vizualizari

 

Batoane cu cacao, fructe, nuci si cereale pentru un mic dejun delicios...

 

INGREDIENTE

  • *150 gr faina de orez( BIO)
  • *150 gr faina integrala( BIO)
  • * 50 gr fulgi de cocos pudra(BIO)
  • *100 gr musli cu cereale si fructe uscate( BIO)
  • *100 gr zahar brun ( BIO)
  • *100 gr afine
  • *100 gr merisoare
  • *100 gr migdale macinate
  • *100 gr caju macinat
  • *5 curmale proaspete
  • *3 linguri cacao organica
  • *vanilie organica
  • *apa plata ( un paharut cat sa lege aluatul)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane " mic dejun":

Amestecam toate ingredientele si formam un aluat , punand cate putina apa cat sa legam aluatul si sa nu se mai lipeasca de maini( pentru acest lucru s-ar putea sa mai avem nevoie de inca putina faina de orez) .
Formam batoanele, le asezam in tava tapetata cu foaie de copt si le dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane " mic dejun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (93)

mihaelar63 1

28.03.2011, 01:03

Foarte interesanta reteta
Oare daca s-ar pune putina drojdie , ar fi mai pufoase ? Sau ar strica reteta

RuxyRux 1

28.03.2011, 07:55

E foarte posibil sa iasa pufoase Mihaela, nu stiu ce sa zic, totusi nu cred ca ar strica reteta

adry88 1

20.05.2011, 17:26

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]