Baton cu cereale si ciocolata

de Miha in Dulciuri, 26 Oct 2009 | 7963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g fulgi de porumb
  • 60 g caise uscate
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura zahar
  • 50 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton cu cereale si ciocolata:

Topim mierea impreuna cu zaharul la foc mic. Cand incepe sa fiarba adaugam untul si amestecam continuu, pana incepe sa se ingroase. Punem si ciocolata si amestecam in continuare pana se topeste.

Lasam sa se racoreasca apoi adaugam fulgii de porumb si caisele taiate marunt. Omogenizam, apoi intindem compozitia obtinuta pe hartie de copt. Dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza.

O gustare delicioasa!

TIPS-URI

1

Ciocolata amaruie se poate inlocui cu orice fel de ciocolata va place

2

pe langa caise se mai pot adauga nuci taiate marunt si/sau miez de seminte

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton cu cereale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

27.10.2009, 10:14

A iesit foarte bun, merita sa incercati fetelor. Data viitoare eu voi incerca cu ciocolata alba si nuci.

rivka 1

27.10.2009, 10:21

si eu mai fac de astea dar obsnuiesc sa zdrobesc fulgii si o pun in hartie pt bomboane ...sunt bune darse lipesc de dinti intr-o veselie, mare grija cu dintii copiilor cu atatea zaharuri!

Oana 1

27.10.2009, 10:55

Iamiiii! Le voi face si eu baietilor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]