Baton de cereale raw

de antzuka in Vegan / Raw vegan, 5 Mar 2010 | 13692 vizualizari

 

Stiti batoanele de cereale din comert, eu sunt inebunita dupa ele, dar cand te uiti pe ingrediente iti vine sa iti pui mainile in cap, asa ca eu am facut o versiune sanatoasa si cu ingrediente la indemana, plus ca nu a suportat nici un proces termic deci alimentele noastre si-au pastrat tot ce e bun pentru corpul nostru:d

 

INGREDIENTE

  • 1 cana nuca maruntita
  • 1 cana nuca de cocos
  • 1 cana orz(inmuiat de cu seara)
  • 1 cana prune uscate fara samburi
  • 5 curmale
  • 50 g stafide maruntite
  • 2 linguri seminte de in
  • 2 linguri seminte de floarea soarelui
  • zeama de la o jum de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton de cereale raw:

Nuca maruntita, nuca de cocos, stafidele, semintele, orzul se amesteca

Curmalele, prunele uscate, zeama de lamaie se amesteca in robotul de bucatarie pana devine o pasta si se amesteca in amestecul de nuci

Se pune intr-o tava mica sau intr-o caserola si se pune in congelator pana se intaresc

Dupa ce s-au intarit s-au taiat batoane

TIPS-URI

1

este bine sa se tina in congelator si se scoate cu cateva minunte inainte de a se consuma

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton de cereale raw" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu dovlecei