Beef de vaca cu presunto

de cristeena20 in Vita, 2 Sep 2013 | 3715 vizualizari

 

Vin in sfarsit cu o reteta dupa o perioada lunga de pauza. Este o reteta la care m-a ajutat in bucatarie si pe care am mancat-o azi la pranz..simpla si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de beef (nu foarte groase)
  • 4 catei de usturoi
  • 4 felii de presunto (sau sunca de casa afumata)-subtiri
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar de vin alb
  • putin otet
  • sare, piper
  • cartofi pentru prajit
  • 1 ananas mediu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef de vaca cu presunto:

Feliile de beef le condimentam cu sare si piper

Intr-o tigaie punem ulei de masline si usturoiul doar zdrobit cu lama cutitului; incalzim putin si adaugam feliile de carne. Le lasam dupa preferinta sa se faca (unii prefera in sange , altii bine facute). Prajim pe ambele parti si le scoatem intr-un vas.La fel procedam si cu feliile de presunto. In uleiul din tigaie aduagam vinul alb si putin otet, lasam sa se reduca putin sosul .

Adaugam iar feliile de carne , peste ele asezam frumos cate o felie de sunca si un usturoi zdrobit din tigaie. Le scoatem frumos pe un platou , le stropim cu sos si servim alaturi de cartofi prajiti si ananas fript in tigaie grill .(sau pe grill)

Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Beef de vaca cu presunto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]