Bezele

de Ubulika in Dulciuri, 15 Dec 2011 | 4301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 albusuri
  • 200 g zahar pudra
  • esenta rom 15 ml
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bat albusurile la viteza mica pana capata ceva consistenta ,apoi se mareste viteza mixerului la mediu pana devine compozitia tare ..care ramane pe palete.Se adauga zaharul, cate o lingura pe rand, in timp ce compozitia se bate la viteza mare, pana ce se obtine o textura de bezea, lucioasa si consistenta.Se adauga si esenta de vanilie si se amesteca.

Se tapeteaza tavile cu hartie de copt si se pun bezelele cu ceva spatiu intre ele pt ca vor creste la copt.

Se pune tava in cuptor, la foc mic si se tine usa intre-deschisa 45 de minute 'ca sa se usuce (nu trebuie sa se ingalbeneasca)'.Se scot cand s-au racit.

Bezelele normal se orneaza cu posul dar de data asta nu am avut :( asa ca am facut gramajoare cu lingura.:>

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert saraberne