Bilute de branza cu marar, boia si chimen

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2013 | 14465 vizualizari

 

Bilutele astea le-am tot vazut pe net si m-am gandit ca ar arata tare bine printre alte preparate pe masa de sarbatori. Asa ca le-am testat. Branza o aveam in frigider, am mai scotocit dupa niscaiva condimente si am trecut la tavaleala... :P

 

INGREDIENTE

  • 100 g telemea de vaca Delaco
  • 70 g crema de branza Ceva fin Delaco
  • 1 lingura smantana
  • marar tocat
  • boia de ardei dulce
  • chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de branza cu marar, boia si chimen:

Telemeaua am dat-o pe razatoare si am amestecat-o cu crema de branza. Am adaugat si o lingura de smantana, pentru a omogeniza mai usor compozitia.

Am pregatit condimentele pe blatul de lucru.

Cu mainile umede am format bilutele, pe rand si le-am tavalit prin cate un condiment.

Am facut 6 bilute vesel colorate. Sincer, cel mai mult mi-au placut cele cu chimen. ;)

TIPS-URI

1

compozitia bilutelor de branza o puteti face asa cum va place voua mai mult, puteti adauga si alte ingrediente

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza cu marar, boia si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style