Bis di crudaiola

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2012 | 3986 vizualizari

 

este o pasta care se poate manca cu orez cald sau rece sau ca bruschete.am vazut retea la tv in italia:)

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii sau 6 rosii cherry
  • ulei de masline
  • 4-5 masline
  • oregano
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bis di crudaiola:

Rosiile se taie felii,se pune in robotul de bucatarie,sau se paseaza cu blenderul(iese mai bine in robotul de bucatarie).Maslinele se pun fara masline,se taie cubulete,punem oregano,busuioc si ulei de masline.Pasam totul bine si punem paine la prajit si servim tip bruschete

Daca ti-a placut reteta noastra "Bis di crudaiola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

22.05.2012, 22:22

ancutaCH 1

04.06.2012, 18:56

iubesc bruschetele si imi plac cum arata ale tale !

Bya Ralu 1

04.06.2012, 19:24

mersi ancuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]