Biscuiti "Black Forest"

de Cantboilanegg in Prajituri, 19 Mar 2011 | 5097 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru o portie de 40 biscuiti avem nevoie de:

  • 150 g faina
  • 30 g cacao
  • o lingurita de praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 110 g unt
  • 100 g fulgi de ciocolata
  • 100 g zahar brun
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 1/2 lingurita de ghimbir
  • 100 g cranberries/merisoare confiate
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti "Black Forest":

Frecam untul spuma, adaugam zaharul si apoi oul intreg. Amestecam bine, pana ce ingredientele sunt bine incorporate! Acum este timpul sa adaugam aromele (esenta de vanilie, ghimbirul, scortisoara si bineinteles, nelipsita sare)! Apoi adaugam faina, cacaua si praful de copt! Obtinem un aluat fraged! Adaugam fulgii de ciocolata si merisoarele/cranberries!

Amestecam toate ingredientele si din aluatul obtinut modelam bilute de marimea unei nuci, pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, lasand spatiu intre ele, pentru ca se vor lati in timpul coacerii!

Dam biscuitii la cuptorul incins la 180*C pentru 8-10 minute!

Lasam biscuitii sa se raceasca in tava, pana cand se intaresc! Se servesc cu pofta alaturi de nelipsitul pahar cu lapte! Sa va fie de bine si... atentie la calorii!!! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti "Black Forest"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

ieri la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

ieri la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Madeleine-reteta clasica