Biscuiti cu migdale (Amaretto heart-shaped biscuits)

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 31 Oct 2012 | 3764 vizualizari

 

Pentru astazi va propun biscuiti fini cu exterior crocant si o "inima moale".

 

INGREDIENTE

  • 300 g migdale
  • 500 g zahar pudra
  • coaja de la 1 lamaie
  • 2 albusuri
  • 5 ml esenta de vanilie
  • 15 ml miere
  • 4 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu migdale (Amaretto heart-shaped biscuits):

Migdalele se macina fin si se amesteca cu zaharul pudra pana la omogenizare. Se adauga coaja de lamaie, albusurile, esenta de vanilie si mierea. Se amesteca foarte bine, apoi se adauga faina. Este posibil ca la aceasta etapa sa aveti nevoie de faina in plus pentru a obtine un aluat ferm, dar usor lipicios.

Se presara putin zahar pudra pe o suprafata curata si se intinde aluatul. Aluatul ar trebui sa aiba grosimea unei monede. Pentru a da forma biscuitilor, aluatul se taie cu un model in forma de inima.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza inimioarele si se introduc la cuptor pentru 10-15 minute. Biscuitii sunt gata cand isi pierd luciul de pe suprafata, au o culoare galben-deschis si interiorul inca moale si lipicios. Se lasa la racit pe un gratar din metal.

La final, se pot imbraca intr-un strat fin de zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu migdale (Amaretto heart-shaped biscuits)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (17)

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 12:17

Mihaela, astept impresii

laura_n 1

01.11.2012, 17:54

numai buni de rontait

lilik 1

03.11.2012, 12:02

grozavi biscuitii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]