Cea mai gustoasă combinație este cea dintre nucă și gem de caise, într-un desert fraged și ușor de făcut.
Pentru acești Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut, ai nevoie de următoarele ingrediente: unt, ouă, făină, zahăr, nucă și gem de caise.
Cum se prepara acesti Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Într-un bol, amestecă făina, un praf de sare, zahărul și praful de copt. Adaugă untul și frământă cu vârful degetelor până obții o textură nisipoasă. Încorporează cele două gălbenușuri, esența de vanilie și frământă până obții un aluat dens și omogen. În cazul în care este necesar, poți adăuga 1-2 linguri de apă rece. Infoliaza aluatul și pune-l la frigider pentru 30 de minute.
Mixează ușor cele două albușuri.
Scoate aluatul din frigider și formează bile potrivite, apoi trece-le prin albuș bătut și nucă măcinată și așază-le în tavă. Presează-le ușor în mijloc ca să formezi un locaș și pune o linguriță de gem de caise în mijloc.
Coace biscuiții în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 15 minute sau până se rumenesc ușor pe margini.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă biscuiții la temperat, apoi ii poți servi.
Sunt fragezi, aromați și delicioși.