Biscuiti de casa fragezi

de sasha in Dulciuri, 4 Apr 2013 | 14346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg faina
  • 750 ml untura topita
  • 250g zahar
  • coaja de la o portocala
  • 150 ml apa
  • 6 oua
  • 1 lingura bicarbonat de amoniu stins in otet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de casa fragezi:

Se cerne faina, se face un cuib in mijloc si se adauga, ouale, coaja de portocala, bicarboat de amoniu, zaharul, apa si untura topita. Se framanta bine, findca untura absoarbe multa faina si mai trebuie, mai adaugam. Cand aluatul este gata, luam o masina de tocat carne, infiletam forma de biscuiti si ne apucam de ele. Tapetam o tava cu faina si le dam la cuptor pentru 20 de minute la 150 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa fragezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kourabiethes - fursecuri traditionale grecesti