Biscuiti de post cu fulgi de secara

de slowfoodcuisine in Prajituri, 5 Ian 2011 | 7709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3/4 ceasca de zahar
  • -3 cesti faina
  • -120 ml ulei
  • -100 ml apa
  • -2 lingurite praf de copt
  • -1 praf de sare
  • -4 linguri fulgi de secara
  • -3 linguri fulgi de cereale cu ciocolata
  • -coaja de lamaie
  • -200 g alune de padure macinate/nuca macinata
  • -1 lingurita scortisoara
  • -1 lingurita nucsoara macinata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de post cu fulgi de secara:

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele solide si apoi se omogenizeaza cu cele lichide. Se framanta pana se obtine un aluat elastec. Se intinde pe o suprafata pudrata cu faina si se decupeaza cu forma dorita biscuitii. Se pot consuma imediat ce se racesc, dar este de preferat a doua zi cand se inmoaie.
Sunt perfecti langa un pahar de lapte (lapte vegetal daca tineti post) sau alaturi de o ceasca de cafea sau ceai.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de post cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

nicole 1

05.01.2011, 17:19

cei mai buni biscu

nadina73 1

06.01.2011, 00:11

Bun venit

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 09:45

Nadina, multumesc pentru primire!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu unt de arahide, de post