Biscuiti economici

de LauraA in Dulciuri, 7 Mar 2011 | 6897 vizualizari

 

Pufosi, economici si atat de simplu de facut incat sunt convinsa ca si un copil de 5 ani i-ar face fara nici o problema. Puteti sa-i parfumati cu vanilie, coaja de lamaie sau portocala, cu esenta migdale, scortisoara, cuisoare sau cu orice alta aroma doriti dumneavostra iar daca inlocuiti laptele cu lapte de soia, obtineti un desert minunat in zilele de post care se apropie cu pasi repezi.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 50 gr amidon de porumb
  • 1/2 plic praf copt
  • 50 gr ulei
  • 80 gr lapte
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita miere
  • 1 zahar vanilat/ coaja portocala/coaja lamaie
  • 1 varf cutit sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti economici:

Amestecam toate ingredintele si framantam pana obtinem un aluat compact pe care il intindem intr-o foaie groasa de 1 cm si taiem cu o forma biscuitii nostri.

Ii asezam in tava de cuptor tapetata cu foaie de copt si ii introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 10 minute. Cand sunt usor rumeniti pe margini, ii scoatem, ii pudram cu zahar pudra vanilat si ii servim.

Langa un ceai, cafea sau lapte sunt divini.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti economici" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

deyutzky 1

13.03.2011, 15:49

la fav sa-i incercam

LauraA 1

21.03.2011, 17:45

Pupicei dulci fetelor si va multumesc mult ca va plac!!

adry88 1

11.06.2011, 17:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]