Biscuiti sarati

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2012 | 6648 vizualizari

 

Daca vreti ceva de rontaiala pentru bere, aceasta reteta este senzationala.

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de burduf
  • ½ pachet de unt
  • 350 g faina
  • Sare
  • Oregano/ busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati:

Da branza si untul pe razatoare, apoi pune-le intr-un bol incapator.

Adauga faina si verdeata uscata, apoi framanta totul usor, pana ce obtii un aluat omogen, nelipicios.

Din acest aluat vei forma bilute mici, de marimea unei nuci, pe care le asezi pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Cu ajutorul unei furculite, preseaza bilutele de aluat, astfel incat sa obtii un fel de discuri.

Pune biscuitii sarati la copt, la 180 de grade, circa 15 minute.

Scoate biscuitii si lasa-I la racit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre