Biscuiti sarati

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2013 | 8572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-450 g faina
  • 1 lingura untura (sau unt)
  • 100 ml ulei
  • 50 ml apa rece
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • oregano
  • lapte (pentru uns biscuitii)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati:

Intr-un vas punem faina, praful de copt si sarea.

Facem o gropita in mijloc si punem acolo untura, uleiul, apa si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios (posibil sa mai adaugam putina apa sau faina).

Intindem aluatul obtinut pe masa infainata si il taiem patratele.

Ungem patratelele cu putin lapte apoi presaram oregano.

Le transferam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute, pana se rumenesc usor pe talpa.

Le lasam sa se raceasca, apoi le depozitam in caserole.

Sunt perfecti atunci cand vizionezi un film, un meci sau pur si simplu ai chef de rontait.

Spor la rontait!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre