Black Mini-Pavlova

de _Alina_ in Prajituri, 25 Iun 2012 | 5992 vizualizari

 

Dupa ce am facut inghetata am ramas cu cateva albusuri. Am decis sa fac o Pavlova, dar putin diferita de cea clasica. Rezultatul a fost uimitor!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 6 albusuri
  • 1 1/2 cana zahar brun pudra
  • 1 1/2 lg cu varf amidon
  • 1 lgt zeama de lamaie
  • 1 praf de sare
  • Umplutura
  • 350 g branza din iaurt de casa
  • 4 lgt sirop de soc
  • 2 1/2 lgt miere de salcam
  • 3 piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Black Mini-Pavlova:

1. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare!

2. Adaugati zaharul pudra treptat (cate 1 lg) si bateti pana se topeste.

3. Cerneti amidonul si incorporati-l in compozitie.

4.  Puneti si zeama de lamaie si amestecati.

5. Pe o hartie de copt trasati cercuri cu diametrul de 7 cm. Puneti hartia in tava de copt fata desenata in jos.

6. Puneti compozitia intr-un posh, formam baza fiecarei bezele, dupa care formam bordura.

7. Dati tava in cuptorul preincalzit la 120-140 °C timp de 40 min. Opriti focul si mai lasati tava in cuptor 30 min.

Pentru umplutura amestecati branzica cu mierea si  siropul de soc.

Asamblare:

1. Cojiti piersicile si taiati-le cubulete.

2. Puneti in fiecare bezea cate 1/2 de piersica.

3. Puneti crema de branza intr-un posh si  puneti deasupra piersicilor.

4. Pentru decor puneti cate o cireasa.

Pofta Buna!
   
    

TIPS-URI

1

Din compozitia de mai sus pot iesi 8-10 mini- blaturi, sau 6 mai mici si unul cu diam de 20 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Black Mini-Pavlova" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu branza, visine si bezea