Blat tort

de Mikyy89 in Dulciuri, 4 Apr 2015 | 2813 vizualizari

Blat tort

 

INGREDIENTE

8 oua

320 gr zahar

13 linguri apa rece

400 gr faina

Un varf lingurita sare de lamaie

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat tort:

Se separa oualele.

Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa.

Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr).

Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca cu lingura de lemn.

Se da la cuptor, la 180 gr. C in jur de 20-30 min. (depinde de cuptor).

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat tort" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Delicii de mai-prajitura cu frisca si capsuni