Bomboane Bounty

de alinutzika in Dulciuri, 9 Ian 2012 | 4241 vizualizari

 

Foarte bune si rezista mult timp (in cazul in care faci cantitati mari, ca altfel....:)
Eu le-am facut de Craciun.

 

INGREDIENTE

  •  -100 ml frisca lichida
  • - 250 g margarina la pachet
  • - 300 g zahar pudra
  • - 250 g nuca de cocos (puneti pe rand cantitatea, iar daca mai e nevoie, mai adaugati)
  • - 200 g ciocolata
  • - 2 linguri ulei (pt glazura de ciocolata)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Bounty:

Margarina se freaca bine cu zaharul pudra. Se adauga frisca lichida, apoi nuca de cocos.Se amesteca bine.

Daca compozitia va iese prea moale, dati-o putin la frigider. La mine mi-a iesit potrivit de tare, asa incat sa o modelez cum vreau.

Am format un fel de batoane micute pe care le-am dat apoi prin ciocolata topita in 2 linguri de ulei.

Eu cred ca am pus mai mult, pt ca glazura mea nu s-a mai intarit bine si ca sa repar putin aspectul am incercat pe unele sa le presar cu cacao, pe altele sa le pudrez cu zahar praf sau nuca de cocos. Deci, aveti grija!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Bounty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

alldaycooking 1

10.01.2012, 15:28

Si mie imi plac bomboanele Bounty, as manca la orice ora!

alinutzika 1

10.01.2012, 16:10

Ma bucur ca va plac!

mirela0911 1

10.01.2012, 20:04

ce-mi plac di mie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane Raffaello