Bomboane Rafaello (3)

de rivka in Dulciuri, 12 Ian 2010 | 15050 vizualizari

 

Reteta adaptata de mine, ies foarte bune la gust ceva mai tare consistenta ca de bomboana.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame unt
  • 50 grame ciocolata alba crispy (de aceea crocanta cu fulgi expandati)
  • 200 grame cocos
  • 1 pliculet de 75 grame budinca de vanilie la rece
  • 100 grame praf de lapte (glucoza) pt cafea sau lapte praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello (3):

Untul cu ciocolata se pun pe foc la topit, se adauga praful de budinca, laptele praf si cca 50 gr cocos, se amesteca bine.

Se lasa sa se raceasca.

Se formeaza bilutele care se dau prin nuca de cocos.

Se pastreaza la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello (3)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello