Bomboane Rafaello

de mirela0911 in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 4240 vizualizari

 

M-am inspirat de la Nadina pentru aceasta reteta si pot sa va zic ca sunt delicioase! Multumesc! >:D

 

INGREDIENTE

  • 215 g unt de 82% grasime
  • 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 170 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 lg smantana
  • nuca de cocos alba si verde pentru ornat
Portii: 65
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

Untul se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei. Se omogenizeaza bine toate ingredientele dupa care se da compozitia la frigider pentru o jumatate de ora.

Cu ajutorul unei lingurite se ia din compozitie si se formeaza bilute intre palme, dupa care se tavalesc in nuca de cocos alba sau verde.

Se pastreaza la frigider! Sunt delicioase!

TIPS-URI

1

Optional se pot pune in mijloc o aluna sau miez de nuca.

2

Se pot tavali si prin arahide macinate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]