Bomboane Raffaello

de 28_andreea in Dulciuri, 3 Feb 2011 | 6566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr lapte praf
  • 150 gr nuca de cocos
  • 200 gr zahar pudra
  • 200 gr unt sau margarina
  • 1 lingura smantana
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

intr-un caston se pun toate ingredientele cu exceptia a 50 gr nuca de cocos si se framanta bine pana se obtine o compozitie omogena. Se da castronul la frigider ptr 30 min. Se scoate si se fac bilute de marime potrivita si se tavalesc prin nuca de cocos pusa deoparte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello