Bomboane Raffaello

de ccrisstiana in Dulciuri, 10 Ian 2012 | 5491 vizualizari

 

prima mea reteta:D!sper sa va placa...:)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr lapte praf
  • 120 gr zahar pudra
  • 170 gr nuca de cocos
  • 120 gr unt
  • 12 gr zahar vanilat(un pliculet jumate)
  • 1 lingura cu varf smantana
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se pune untul pe o farfurie pentru a se inmuia si se lasa cateva ore sau se lasa peste noapte. In caz ca doriti sa faceti reteta mai rapid puteti sa-l puneti pe o farfurie si apoi in cuptorul cu microunde. Dupa ce s-a inmuiat untul se amesteca cu smantana. Dupa ce s-a obtinut o pasta se adauga zaharul vanilat si cel pudra si se amesteca din nou. Se adauga laptele praf si 100 gr nuca de cocos si se amesteca. Se va obtine o compozitie destul de groasa.

Se ia cate o bucatica din aceasta compozitie si se face cate o bila, dupa care se roteste prin restul cocosului ramas si se aseaza pe o farfurie. La fel se procedeaza pana se termina compozitia. In caz ca Raffaello au iesit putin moi se pun la frigider pentru 1-2 ore pana se intaresc.

Pofta buna:)!

TIPS-URI

1

pentru un aspect mai diferit se pot presara la final niste ornamente de ciocolata de la dr.oetker(la fel am facut si eu)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rotite cu nuca de cocos si glazura de ciocolata