Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristina1985 in Prajituri, 25 Sep 2014 | 12889 vizualizari
4
Bucataras grozav
Taguri: bomboane raffaello, retete Prajituri
Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga esenta vanilie(2 picaturi), zahar vanilinat, apoi lapte praf.
Se fac bilute cu migdale sau alune si se dau prin nuca de cocos.
de daniastefania 1
de Mihaela11_jo 1
de Anastasia 1
de Criss 6
Rocsi 1
MotanLaOale 1
cristina1985 1
Am uitat sa spun ca se tin la frigider, astfel se mai intaresc datorita untului.
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:05
la 07:58
ieri la 10:37
ieri la 06:26
pe 15.12 la 11:02
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
mihaelar63
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!