Vin astazi,cu o reteta noua,o reteta delicioasa!
Puteti injumatati cantitatile,daca vreti sa obtineti mai putine bombonele.
Puteti pune ce arome vreti in ele,puteti pune ca la raffaello aluna,sau migdala la mijloc etc.
Mai intai pregatim toate ingredientele.Apoi,intr-o cratita punem laptele,zaharul,si margarina,la fiert.
Lasam amestecul pe foc,pana ce zaharul si margarina,s-au topit.Oprim focul.Separat pisam biscuiti si nucile,foarte bine.Adaugam biscuiti si nucile pisate,peste amestecul lichid.Amestecam bine,pana ce toate ingredientele sunt omogenizate.Adaugam cacaoa,si esenta de rom.
Amesteca din nou.Lasam compozitia sa se raceasca.Dupa ce s-a racit,nu complet,formam niste bilute,dupa cum doriti.Intr-o farfurie punem putina cacao,sau nuca de cocos,si tavalim bilutele.Le servim dupa ce au stat cel putin 2 ore la frigider.
1
Daca compozitia este prea tare atunci mai adaugam putin lapte caldut;
2
Daca este prea moale,mai adaugam biscuiti si nuci pisate.