Borek cu branza sarata

de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 11763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta,
  • 500g branza de vaci,
  • 500g feta,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 4 oua,
  • 1 ceapa mica,
  • 100ml lapte,
  • 100g unt,
  • 5 linguri ulei de masline,
  • 100ml apa minerala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borek cu branza sarata:

Am amestecat branza cu ceapa taiata marunt, marunt, cu patrunjelul tocat si cu 2 oua, si am amestecat bine.

Am topit untul in uleiul de masline. Am uns  cate 3 foi de placinta cu unt si la un capat am asezat o parte din umplutura (cam 4 linguri), apoi am rulat foile, obtinand un sul. L-am asezat in centrul tavii unse cu cunt, ca pe un melc. Am repetat procesul, si am pus sulurile formate unul in contnuarea celuilalt, formand o spirala care sa ocupe toata tava. (Poza)

Am batut celelate 2 oua, am adaugat laptele, si am turnat deasupra placintei.

Apoi am turnat si 100ml apa minerala peste, si am bagat la cuptor, la foc mediu, pentru 30 de minute... pana s-a facut rumena si frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Borek cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]