Bors cu carne de porc

de adasev12 in Supe/Ciorbe, 10 Dec 2011 | 5216 vizualizari

 

reteta e de la soacra-mea, doar ca ea o face cu bors de putina ...eu nu am , din pacate...

 

INGREDIENTE

  • carne de porc cu putina grasime, cam 300 g am pus eu
  • o ceapa
  • jumatate  de ardei, ca era foarte mare
  • telina radacina
  • telina verde, o tija
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde, marar verde ( eu am avut doar uscat)
  • bulion, cam 3-4 lg
  • sare de lamaie pt acrit ( sau bors.ideal)
  • o mana de paste cu ou, subtiri ( sau sub alta forma, eu am pus de ex stelline)
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de porc:

Mai intai se pune carnea la fiert si se spumeaza foarte bine dupa ce incepe sa dea in clocot.

Se lasa vreo 15 min timp in care se tot spumeaza, pana ramane curata.

Se sareaza si se lasa apoi sa mai fiarba cam 20 min .

Intre timp se curata si taie zarzavatul, toate legumele marunt.

Se adauga la supa si se mai lasa cam 10 min, apoi se pune bulionul si mararul si se continua fierberea.

Dupa alte 10 min. se pun si pastele si un cubulet de knorr sau vegeta.

Se fierbe cat timp e indicat pt. paste( scrie pe pachet), apoi se acreste cu sare de lamaie.

Daca aveti bors puneti borsul o data cu pastele.

Se mai adauga piper si se da deoparte cratita.

Se lasa 2 min si apoi se pune si patrunjelul verde tocat.

 Se poate servi in farfurie cu smantana, la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Msclaudish 1

17.02.2012, 20:32

wowwww... a iesit ffff buna, va recomand sa o incercati.

adasev12 1

18.02.2012, 11:09

Msclaudish...ma bucur ca ti-a placut...daca ai pus bors a fost si mai buna ca mea

Msclaudish 1

24.02.2012, 14:33

Buna adasev12,
Da Bors am pus si a iesit exceptionala. Complimente!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gaina