Bors cu dovlecei

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 15 Apr 2010 | 11391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei tineri
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina mica de telina
  • 4 rosii bine coapte
  • 1 ardei
  • putin ulei
  • 1 cana de bors fiert separat
  • sare
  • piper
  • leustean verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu dovlecei:

se curata,se spala si se taie cubulete zarzavaturile,dovleceii in cuburi mai mari iar rosiile felii.intr-o oala se pune uleiul si se calesc zarzavaturile,apoi se adauga dovleceii si se stinge cu apa fierbinte.dupa 10 minute se adauga rosiile si se lasa sa fiarba pana sunt moi legumele.se toarna borsul fiert separat,sarea,putin piper, se lasa sa dea un clocot si se serveste cu leustean tocat fin.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

madi_marin 1

15.04.2010, 17:55

da...arata foarte bine si cred ca e si foarte bun.....

mihaelar63 1

15.04.2010, 21:38

si mie imi place cum arata este o reteta potrivita mai ales ptr. zilele calduroase de vara

nadina73 1

16.04.2010, 10:11

arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe, de post