Bors de fasole cu ciuperci si spanac

de katty in Mancaruri de post, 11 Feb 2018 | 5947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva fasole alba
  • o mana spanac proaspat
  • bors
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura pasta gogosari
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 inguri ulei
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole cu ciuperci si spanac:

In uleiul incins punem la calit morcovul curatat, spalat si taiat semirondele. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam ocazional pana incep sa se inmoaie, apoi  adaugam pasta de ardei si stingem cu apa calda cat sa acopere legumele si sa le depaseasca cu cateva degete. Fierbem 10-15 minute, apoi adaugam ciupercile scurse si clatite, fasolea alba, pasta de tomate, sare, piper si cimbru. Mai fierbem 10 minute, apoi adaugam bors dupa gust fiert separat, spanacul curatat si taiat mai marunt si mararul. Mai dam 2-3 clocote, oprim focul, acoperim vasul cu un capac si mai lasam cateva minute. Servim borsul cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole cu ciuperci si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mercimek sau supa crema de linte- reteta turceasca