Bors de fasole verde cu carne de porc

de katty in Ciorbe, 20 Mar 2021 | 5253 vizualizari

 

Aveam prin congelator o punga de fasole verde, lata care tot imi facea cu ochiul de o vreme, asa ca astazi am transformat o parte din ea intr-un delicios bors cu carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de porc cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata pastarnac
  • 500 gr fasole verde lata
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 200 gr rosii tocate
  • sare
  • piper negru macinat
  • bors dupa gust
  • leustean
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole verde cu carne de porc:

Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Spumam si fierbem de jumatate. Adaugam morcovul, ceapa si pastarnacul taiate cubulete, iar dupa 10 minute fasolea verde. Lasam sa fiarba 5 minute si  adaugam pasta de ardei si rosiile. Dupa ce am fiert 10 minute adaugam borsul fiert separat, sare si piper dupa gust. Adaugam leusteanul si oprim focul. Acoperim cu un capac si lasam 10 minute, dupa cre putem servi borsul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole verde cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors rusesc cu sfecla rosie