Bors de miel

de pity19 in Ciorbe, 13 Apr 2014 | 3280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de miel
  • o punga taitei
  • 4 linguri de bors magic
  • 3 lg pasta de tomate
  • sare,piper
  • vegeta
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel o leg
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de miel:

Intr-o oala adaugam apa ( 5-6 l ) , dupa care adaugam carnea , lasam sa fiarba. Intre timp curatam morcovul, taiem marunt, ceapa o tocam marunt, patrunjelul il tocam si pe el. Intr-o tigaie punem putin ulei, dam la foc mic, adaugam morcovul taiat, ceapa, o mana de patrunjel, o lg pasta de tomate si lasam pe foc 10 minute. Cand carnea este fiarta adaugam prajeala, taiteii, pasta de tomate, patrunjelul, condimentele si borsul. Lasam la fiert 20 de minute si stingem focul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta